Honeywell-printeren PX4i erstattes af PX45

Få sikret interne rutiner og processer – sørg for en fremtidig gnidningsløs og effektiv drift.

Vores labelprinter og trofaste tjener, Intermec/Honeywell PX4i, begynder at blive gammel, og risikoen for driftsstop stiger. Efter mange års brug både inden for lager- og logistikprocesser og inden for fødevareindustrien er tiden inde til en opgradering. Vores teknikere udfører service på printerne, men det kan være klogt at se på driftsomkostningerne for den gamle printer og investere i en ny.

Honeywell PX45 er den nye arvtager, der vil sikre fortsat gnidningsløs og effektiv drift. Det er ikke bare en opgradering; det er en investering i en tryg fremtid for din virksomhed ¬– uanset om det drejer sig om lager- og logistikvirksomhed eller industriel kodning og mærkning. At skifte til en nyere labelprinter vil øge effektiviteten, forbedre kvaliteten og sikre adgang til reservedele.

Hvis du giver os din gamle printer i bytte, kan vi tilbyde vi den nye og moderne efterfølger, Honeywell PX45, til en god pris. PX45 er fuldt kompatibel med PX4i-printeren, og al software kan nemt overføres og bruges på den nye printer.

Enestående ydelse

Fremtidssikret teknologi
PX45-printeren, der er udført helt i metal, giver en enestående ydelse – op til 12 tommer pr. sekund fra første etiket til sidste – og inkluderer funktioner, der reducerer nedetid og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne. Den fås med opløsninger på 203, 300 og 406 dpi for præcis etikettering uden at det går ud over hastigheden. Dette er ideelt til mærkning med variable data på compliance etiketter, der skal være klar øjeblikkeligt.

Robust og holdbar
PX45 er designet til at imødekomme behovene ved kontinuerlige, kritiske opgaver, der kører døgnet rundt. Den robuste printer tilbyder avancerede tilslutningsmuligheder og kommunikationsprotokoller og giver dig tryghed i dag og en pålidelig, skalerbar løsning på langt sigt.

Sikrer produktionsflowet

Branchestandarder
I produktionsvirksomheder er sporbarhed og mærkning afgørende. Processen langs produktionslinjen kræver ofte forskellige typer udstyr – og labelprinteren udgør en vigtig del af at få den rigtige etiket på emballagen. PX45 sikrer, at produktmærkning sker i overensstemmelse med gældende forskrifter og giver dig tryghed med hensyn til kvalitet og overholdelse.

Holdbarhed og hygiejne
PX45 er designet til at kunne klare barske miljøer, fra kølige lagerlokaler til krævende produktionsanlæg. Den tåler støv, fugtighed og temperatursvingninger uden at gå på kompromis med pålideligheden – og den er samtidig nem at rengøre så den opfylder alle krav til hygiejne.

Supplér med leje/leasing og/eller en serviceaftale

Vi tilbyder både leje/leasing af printere samt egne serviceaftaler. Er dette noget for dig?

Lejekontrakt: Med en lejekontrakt fra Lexit lejer du udstyr i en aftaleperiode, der kan vare fra 3 til 5 år. Aftaleperiodens længde fastlægges i samarbejde med dig som kunde, og baseres primært på forventet driftstid og forventninger til teknologisk udvikling. Lejekontrakten har mange fordele – vi kan også inkludere service- og vedligeholdelsestjenester samt tilhørende software som en del af lejeomkostningerne.

Serviceaftale: Det er også muligt at tegne en serviceaftale for forebyggende vedligehold. Planlagt vedligehold er grundlaget for at sikre, at produktionen ikke oplever afbrydelser. Snak med en af vores sælgere om, hvilken aftale der passer bedst til dig. Afhængigt af brugsmiljø, driftstider og printbehov kan vi lave en serviceaftale, der passer til din produktion.

BENYT DIG AF TILBUDDET OG FÅ SIKRET DIN PRODUKTION!