HARDWARE-PRODUKTER

Er du på jagt efter omkostningsbesparende løsninger til datafangst og POS/retail, som sørger for effektive processer i din virksomhed? Vi skaffer dig det rette produkt på rette sted! Hvadenten du har behov for at taste, scanne, printe eller tale for at effektivisere din virksomhedsdrift, har Lexit mange års erfaring med at levere solide produkter til datafangst indenfor lager, logistik og butiksdata/kassesystemer m.m.

Vi har specialkompetencer og detailkundskaber på alle områder, hvor indsamling af data er afgørende for din arbejdssituation, og vores løsninger sparer dig tid og omkostninger.

Her finder du en samlet oversigt over alle vores hardwareprodukter for datafangst og POS/retail.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.