FOLIE, BLÆK OG ØVRIGE FORBRUGSVARER

Forbrugsmaterialer sikrer produktionen!

Vi tilbyder alt inden for forbrugsmaterialer til alle vores mærkeløsninger – som printfolie, blæk og filtre m.m.

En produktionsvirksomhed har store krav til udstyr til mærkning og automatisk håndtering af produkter, uanset om det er forbrugeremballage, yderemballage eller pallehåndtering. Uanset om din virksomhed håndterer store industrielle produktionslinjer eller er en mindre virksomhed, har vi alt hvad du behøver af forbrugsmaterialer til at sikre en problemfri, effektiv og miljøvenlig mærkningsproces.

  • Folie: Præcise aftryk er afgørende for professionel mærkning. Vores pålidelige folier sikrer skarpe og klare resultater.
  • Blæk: Holdbart og solidt blæk er afgørende for produktionen. Vi tilbyder professionel mærkning til enhver tid og sikrer grønne aftryk med vores miljøvenlige løsninger.
  • Solvent: Det er vigtigt med den rette viskositet af blækket, og solvent som et tilsætningsstof sikrer, at blækket bevarer optimal kvalitet.
  • Emballagerør og sleeves: Bruges til indpakning/profilering, opbevaring og beskyttelse af dine produkter. Vores løsninger hjælper med effektivt at automatisere din pakningsproces.

Vi har et bredt spektrum af kunder, fra store produktionsvirksomheder med flere linjer til mindre virksomheder – og kan tilbyde de værktøjer, der er nødvendige for at håndtere de mest krævende udfordringer i mærkningsprocessen. Vi fokuserer på kvalitet og pålidelighed, og med et solidt sortiment af forbrugsmaterialer sikrer vi kunderne et godt flow i produktionen, så der undgås nedetid.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.