Lexit One

Velkommen til vor digitale etiketverden – begrænsningerne er få og mulighederne mange!

Lexit Group lancerede i foråret 2013 et meget moderne og brugervenligt netværksbaseret system til etikethåndtering. Lexit One omfatter alle arbejdsopgaver i etiketproduktionen, hele vejen fra design til bestilling /genbestilling, tryk, distribution og vareproduktion. Etiketter kan nu bestilles med nogle få tastetryk på en smartphone, ved hjælp af vor egen Lexit app!

Lexit One består av tre hoveddele:

 

Design Center – godkendelse af etiketter

Uanset om etiketten kommer fra kundens reklame-/designbureau eller om den udformes af Lexit Group, så skal den gennem grundige kontrolrutiner, før den går videre i systemet. Originalen færdiggøres til tryk og lægges ud på nettet i Lexit Design Center, hvor kunderne kan logge ind med brugernavn og password. Derefter kan de kommentere og bede om ændringer eller godkende ved hjælp af få tastetryk. Det er altid den nyeste version, der er tilgængelig for kunden. Gamle, uaktuelle etiketter gemmes automatisk bagud i systemet som backup.

Alle etiketter lagres med eget artikelnummer for at de enkelt skal være søgbare i de forskellige dele af Lexit One. Billeder af etiketterne følger også med i alle led i processen.

Online Center – bestilling af etiketter

Samtidig med at etiketten godkendes i Design Center, ligger nyeste version af etiketten klar i Online Center. 

Her kan kunderne omgående bestille ønsket antal etiketter, og desuden kontrollere alle etiket- og produktionsoplysninger, såsom format, kernediameter, antal etiketter på rullen, antal etiketter i produktion, leveringsdato m.m.

Når bestillingen er sket, genererer systemet en ordrebekræftelse som indeholder pris baseret på mængde, kvalitet m.m. Når etiketten er godkendt, lægges den over under “Etiketter i produktion”, hvor kunden har løbende kontrol med hvor etiketterne befinder sig i forløbet.

Opfølgningen på Online Center kan ske fra pc eller på smartphone med Lexit-app´en, som giver nøjagtigt samme funktioner på telefondisplayet som på pc-skærmen.

Centralt mærkningssystem – fuld kontrol i eget produktionsanlæg

I Centralt mærkningssystem lagres al information om produkter, layouts, printerkonfigurationer osv. Kunderne har automatisk adgang til at importere godkendte etiketbaggrunde fra vor produktion og ind i databasen. Disse kan bruges som baggrundsbilleder således at brugeren kan anbringe teksten på tiltryksfladen på etiketten.

Der kan tilføjes tekstlinier, tekstbokse, symboler, stregkoder, linier og kasser. Sammen med layoutbaggrunden, som kan lægges automatisk ind i databasen via Lexit One, bliver dette det ultimate værktøj for planlæging og færdiggørelse. Emballagebilledet kan hentes frem i systemet. Færdigt produkt med etiket vises da ved starten af produktionslinien.

Deklarationshåndtering – Recipe Explorer

Når de nye mærkningsforskrifter træder i kraft 13.12.14, er systemet allerede klar til automatisk håndtering af de nye krav, som for eksempel fremhævet skrift på allergener og lignende.

I kombination med Lexit One får kunderne et integreret, moderne mærkningsprogram hvor man kan oprette ingredienser og beregne næringsværdier baseret på EUs nye maddirektiv. Når dette system indgår i Lexit One, kan der direkte genereres etiketudskrifter, som er godkendt i forhold til gældende krav.

  • Komplet håndtering fra råvare til etiket og web.
  • Dokumenthåndtering af råvarespecifikationer, certifikat, billeder m.m.
  • Alle beregninger sker automatisk, og minimerer risikoen for dyre fejl.
  • Al information på ett sted.
  • Korrekt ingrediensliste med allergener mærket iht gældende krav.
  • Genererer opdateret dokument ud fra informationen i systemet.
  • Rigtig information ind, rigtig mærkning ud.
  • Hurtig udarbejdelse af testprodukter med næringsindhold, priser og produktblad.