Etiketløsninger

Duo-etiketter

Flersidede etiketter er løsningen til produkter som kræver meget plads til tekst og billede, uden at det går ud over udseende og design på forsiden.

Vor løsning, LexDuo-etiketten, er en firesidet etiket med meget plads til uddybende information og sprogvarianter, selv om forpakningen er lille. Etiketten er meget lig en traditionel etiket (ensidet topetiket). Formatet er valgfrit, antal farver kan variere fra én- til flerfarve tryk og etiketten kan være lakeret, lamineret, påført Cold Foil eller figurstanset.

Denne etiketløsning bruges i stadig højere grad i forskellige brancher, både inden for lægemidler, helsekost, kemiske produkter og levnedssmiddelindustrien, hvor behovet for og kravene til information er stigende. Det er en kendt sag at forbrugerne udviser stigende interesse for at finde tillægsinformation om produkterne, som for eksempel opskrifter og serveringstips. Derfor bliver det nødvendigt med nye etiketløsninger der dækker disse behov.
 

Folderetiket/bogetiket

Dette er etiketløsningen som tager duo-etiketten et skridt videre. En folderetiket med en bog/folder fæstet til en selvklæbende bundetiket, der også lukker bogen/folderen.

Størrelse og antal sider kan tilpasses forskellige informationsbehov, og etiketten kan trykkes i ønsket antal farver på alle sider. Folderetiketten har betydeligt mere plads til information end både LexDuo etiketten og den traditionelle ensidede etiket. Formatet gør den meget velegnet til tilbud, kampagner, instruktioner, tips, råd, evt information på flere sprog, samt præsentation og gennemførsel af forskellige markedsføringsaktiviteter.

Folderetiketten dækker de fleste behov og passer på de fleste forpakninger. Den etiketteres lige så let som en traditionel etiket, selv ved høje hastigheder. Etiketten kan også udstyres med et plastlaminat som beskytter overfladen og forhindrer fugt i at trænge ind og reducere læsbarheden i folderen.

Af specialeffekter kan vi nævne plads til tatoveringsetiket og mulighed for at indlægge skrabefelter à la skrabelodder.

Sleeves

En sleeve går som et "mavebælte" rundt om hele produktets emballage og dækker på den måde top, begge sider samt produktets bund.

Sleeves findes i to hovedvarianter, hvor valg af løsning afhænger af, hvilket etiketteringsudstyr kunden har:

Traditionelt består sleeves af tynd karton som har fået påført limstriber på bagsiden for fastgørelse på emballagen. Dette kartonmateriale er velegnet til UV- og offsett-tryk, og giver optimal kvalitet på billeder og tryk. Påføring af denne type sleeves sker i specielle etiketteringsmaskiner.

Sleeves kan også fremstilles af traditionelt selvklæbende materiale. Med moderne trykpresser klarer vi også her at opnå topkvalitet på billeder og andet tryk. Fordelen ved denne type sleeves er at vi som utgangspunkt kan benytte principperne fra de traditionelle etiketdispensere til påsætning af den enkelte sleeve. Sleeves kan i denne sammenhæng betragtes som en traditionel etiket med bagpapir. Det er bagpapiret som transporterer sleeven frem til påføringspunktet, og dermed oppnå der en meget sikker fremføring i etiketteringsmaskinen.

Hals-etikett til flasker

Prøv vor nye “hals-etiket” – en unik mulighed for nyskabende mærkning.

Den innovative hænge-tag er velegnet til brand opbygning, produktidentifikation og direkte markedsføringskampagner. Her fæstes en elastisk strik til selve etiketten, hvilket gør at etiketten får en fremtrædende og synlig placering rundt om halsen på produktet. Budskapet kommer tydeligt frem og bidrager til at skabe nysgerrighed hos forbruger og opmærksomhed omkring produktet.