Nordvalls Etikett AB overtager Lexits etiketvirksomhed pr. 1. marts. Det nyorganiserede selskab, Lexit Labels AS, under Nordvalls, vil samarbejde tæt med Lexit Group i tiden fremover på alt omkring etiketleverancer – og tilbyder kunderne det samme omkring etiketter og mærkning, se beskrivelse nedenfor, som hidtil.

ETIKETTER, EMBALLAGE OG MÆRKNINGSLØSNINGER

Lexit Group og Lexit Labels tilbyder tilsammen alt hvad en virksomhed har behov for til effektiv mærkning: Etiketter og emballage, mærkningsudstyr til produktion og andre arbejdsprocesser, og software der styrer det digitale arbejdsflow i etiketdesign og -bestilling, og styrer mærkningen i produktionen. Vi sikrer, at forbrugsmaterialer, mærkningsudstyr, og softwareløsninger spiller optimalt sammen.

Lexit har overtaget Markem-Imaje’s (MI) distribution af produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Med dette har vi udvidet vores portefølje med flere spændende kvalitetsprodukter, såsom ink jet printere, voks printere, folieprintere, etiket-applikatorer og pallemærkere. Leveres også med softwareløsninger.

Desuden tilbyder Lexit, gennem datterselskabet Foptec, markedets bedste softwareløsning til ingrediensberegninger og deklarationshåndtering, som kan understøtte kvalitetsarbejdet og produktudviklingen i virksomheder med fokus på levnedsmiddelbranchen.

Etiketter og emballage

Mærkningsudstyr

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.