Share on facebook
Share on linkedin

ETIKETTER, EMBALLAGE OG MÆRKNINGSLØSNINGER

Lexit tilbyder alt, hvad en virksomhed har behov for til effektiv mærkning: Etiketter og emballage, mærkningsudstyr til produktion og andre arbejdsprocesser, og software der styrer det digitale arbejdsflow i etiketdesign og -bestilling, og styrer mærkningen i produktionen. Vi sikrer, at forbrugsmaterialer, mærkningsudstyr, og softwareløsninger spiller optimalt sammen.

Desuden tilbyder Lexit, gennem datterselskabet Foptec, markedets bedste softwareløsning til ingrediensberegninger og deklarationshåndtering, som kan understøtte kvalitetsarbejdet og produktudviklingen i virksomheder med fokus på levnedsmiddelbranchen.

Etiketter og emballage

Mærkningsudstyr

Lexit har overtaget Markem-Imaje´s (MI) distribution af produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Aftalen indebærer, at Lexit også overtager MI´s organisation i Skandinavien.

Vi er i færd med at opdatere vores websider, så de reflekterer Markem-Imaje´s industriførende produktportefølje. Indtil dette er på plads, henviser vi til Markem-Imaje´s hjemmeside.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.