Etiketter

Lexit Group er en stor aktør på etiketmarkedet både i Norge og i Sverige, med etiketproduktion døgnet rundt i eget trykkeri i Göteborg. Vi kan levere etiketter i alle slags materialer og løsninger som duo, folder, sleeves, halsetiketter til flasker, inMouldLabelling (IML), og etiketter med temperaturindikatorer, i tillæg til helt almindelige ensidede etiketter.
Kontakt os gerne, så finder vi den bedste løsning til dine etiketter.

Digital etikethåndtering

Vi har udviklet et digitalt etikethåndteringssystem, Lexit One, som omfatter alle arbejdsopgaver i etiketproduktionen, hele vejen fra design til bestilling/genbestilling, tryk, distribution og vareproduktion. Etiketter kan også bestilles på enkel vis ved hjælp af en Lexit-app!

Automatisk ingrediensopdatering

Recipe Explorer er et tillægsmodul til Lexit One og er specialudviklet for at hjælpe levnedsmiddelproducenter med at administrere opskrifter, ingredienslister og ernæringsmæssig information. Ændres noget i en råvare, vil alle opskrifter med den pågældende råvare automatisk ændre sig. Samtidig bliver datablade, der er tilknyttet en råvare, også linket ind. Der er ikke behov for manuel indtastning, skabelonerne henter selv automatisk nødvendig information, og programmet har link til EPD-databasen og kan sende direkte indmelding til Trade Solutions.

Vigtig markedsføringskanal

Etiketter har udviklet sig fra at være en enkel informationsbærer til at blive en vigtig markedsføringskanal med flere forskellige funktioner og formål. En god etiket vækker kundens opmærksomhed og gør, at produkterne skiller sig ud fra mængden. Den viser hvad produktet indeholder, hvordan det bruges, holdbarhed, lagring, serveringstips etc.

Stadig oftere producerer vi flersidede etiketter, fordi kravene til og ønskerne om produktinformation fra forbrugerne bliver stadigt større.