Etikettrull med en rfid-etikett påklistret inni kjernen

Etiket med indbygget RFID-antenne

RFID er en forkortelse for «RadioFrekvens IDentifikation», og er en teknologi hvor digitale data er kodet ned i en brik/label, en såkaldt RFID tag. RFID tags findes i mange forskellige udformninger og størrelser. RFID kan minde om stregkoder på den måde at dataene fra en tag eller etiket kan opfanges/aflæses med en speciel aflæseenhed.

RFID tags skal «vækkes» af en RFID-læser, før den kan overføre data fra dem. En RFID tag har indbygget et informationslager, der kan aflæses med en RFID læser. Det anbefales, at brikkens identitet (ID) er koblet til en database, så det kun er de brugere der skal have adgang til informationen, som kan få tilknyttede oplysninger via opslag i databasen.

RFID har flere fordele i forhold til stregkoder. En af de største fordele er, at data fra RFID tags kan aflæses selv når taggen ikke er synling (den kan f.eks. være skjult under/bag noget andet), mens stregkoder skal være synlige, da de aflæses med optisk scanner. RFID-teknologien anvendes til sporbarhed og kvalitetskontrol, og har i dag mange anvendelsesområder indenfor alle brancher.

Se hvad vi tilbyder af RFID-udstyr.

Nogle af vores kundereferencer

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.