Eje eller leje? – Sikker drift med finansiering fra Lexit

Lej din næste løsning i stedet for at købe!

Med en leasingaftale fra Lexit lejer du udstyr for en aftaleperiode, som kan vare fra 3 til 5 år. Aftalens varighed fastsættes i samarbejde med dig som kunde, og baseres primært på forventet driftstid og forventninger til teknologisk udvikling.

Leasingaftalen giver mange fordele, hvor vi også kan inkludere service- og vedligeholdelsestjenester samt tilhørende software som en del af leasingomkostningerne.

Fem fordele ved at leje udstyr fra Lexit

  1. Fjerner behovet for investering og erstattes med månedlige driftsomkostninger. På denne måde fordeles virksomhedens likviditetsbelastning jævnt over leasingperioden.
  2. Ingen krav om kontant indskud.
  3. Udstyret ejes af Lexits finansieringspartner.
  4. Faste månedlige beløb, inklusiv eventuel service- og vedligeholdelsesaftale, sikrer forudsigelige omkostninger i forhold til budgettet.
  5. Mulighed for at opgradere udstyret undervejs i leasingperioden.

Spørg os: Eje eller leje dit udstyr – mulighederne er mange. Det vigtigste for os er at hjælpe dig med at effektivisere driften.

Vores løsninger kan typisk inkludere en kombination af hardware, installation hvor det er relevant, software, og service- og vedligeholdelsesaftale tilpasset branche og anvendelsesområde.

Træf et klogt valg med hjælp fra finansiering fra Lexit. Kontakt os, og vi vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.