En rekke med håndterminaler og tilhørende emballasje
Share on facebook
Share on linkedin

MOBILE DEVICE MANAGEMENT​

MDM (Mobile Device Management) er software som lader IT-administratorer styre, sikre og håndhæve retningslinjer for smartphones, tablets og andre endpoints. MDM er en kernekomponent i virksomhedsmobilitetsstyring (EMM), som også inkluderer administration af mobile applikationer, identitets- og adgangsstyring, og synkronisering og deling af virksomhedsdata og -filer. MDMs formål er at optimere funktionaliteten og sikkerheden af mobile enheder i virksomheden, samtidig med at virksomhedens netværk og infrastruktur beskyttes.

Moderne virksomheds mobilitetsprodukter uderstøtter ikke kun smartphones, men også tablets, Windows 10 og macOS computere, og forskellige IoT (Internet of Things) enheder. Anvendelsen af MDM til at administrere alle former for enheder, incl. Pcer, betegnes også som Unified Endpoint Management (UEM). UEM regnes som en efterkommer af MDM, og har som mål at administrere alle virksomhedens enheder via samme system/konsol.

En person som bruker en håndterminal til å skanne en strekkode på en planke og to håndterminaler ved siden av

SOTI MobiControl

SOTI er en velafprøvet innovatør og brancheleder indenfor mobilitet og IoT-styring. Over 17.000 virksomheder benytter sig af SOTI til at muliggøre strategier for mobile enheder, applikationer, indhold og endepunkter for IoT løsninger.

SOTIs omfattende vertikale erfaring giver en enestående indsigt i hver enkel virksomheds unikke forretningsbehov. Stærke relationer til mobilteknologi- og IoT-partnere over hele verden giver SOTI avanceret indsigt i nye teknologier og banebrydende forretningsløsninger. SOTIs dedikation til innovation sikrer, at virksomheden er et skridt foran med løsningerne, du har behov for.

SOTI Premium Partner

Lexit er SOTI Premium Partner og kan tilbyde alle SOTIs løsninger:

  • SOTI Cloud.
  • SOTI On-Premise.
  • On-Premise løsning (LexCloud).
  • SOTI som en tjeneste (as-a-service).

Certificeret Android Enterprise Device Reseller

Android Enterprise godkendte enheder giver mulighed for en langt enklere klargøring, opsætning og udrulning af enheder på tværs af producenterne. Der er flere veje til målet om enklest mulige udrulning:

  • Zero-touch – tilslut blot til netværket, resten går automatisk.
  • QR-kode – der scannes blot en opsætnings stregkode for førstegangs opsætning.
  • NFC – anbring en «Master» enhed tæt på en ny enhed, og den nye tilføjes automatisk.
  • DPC – Indsæt en kode i stedet for e-mail på Google-konto.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.