Datafangst og digitalisering

Lexit tilbyder teknologiløsninger til datafangst og procesforenkling gennem digitalisering af den operative drift. Vore løsninger er godt egnet i de fleste brancher og i den offentlige sektor. Vi har produkter og løsninger tilpasset arbejdsprocesserne hele vejen gennem værdikæden i retail, salg og service, i lager og logistik og til produktion og mærkning. Andre fokusområder for os omfatter automatisering af procesflow med RFID/IOT og software til administration af udstyr og ejendele.

Hvad er datafangst? Opsamling, registrering og håndtering af digitalt lagrede data, ved brug af for eksempel stregkodescannere, håndterminaler, RFID-sensorer og IoT enheder.

ANVENDELSESOMRÅDER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.