Nordvalls Etikett AB overtog Lexits etiketvirksomhed pr. 1. marts. Det nyorganiserede selskab, Lexit Labels AS, under Nordvalls, vil samarbejde tæt med Lexit Group i tiden fremover på alt omkring etiketleverancer – og tilbyder kunderne det samme som hidtil.

VORES Certificeringer

ISO 22000

ISO 22000 er en international standard for madtryghed. Den kan bruges af alle virksomheder som håndterer mad eller leverer ingredienser til madproducenter. Standarden hjelper virksomheder med at identificere, forhindre og reducere madbårne farer igennem levnedsmiddel- og foder-forsyningskæderne.

FSC – Forest Stewardship Council®

Med vores FSC-certifikat tilbyder vi vore kunder FSC-certificerede produkter, og har forpligtet os til at følge og opretholde FSCs standardkrav. Skove, som forvaltes ansvarligt i henhold til FSC-reglerne, bidrager til at beskytte dyreliv, opretholde biodiversitet, beskytte gamle træer, bidrager ikke til afskovning, beskytter urfolks rettigheder, og sikrer retfærdige lønninger og trygt arbejdsmiljø for arbejdere.

EcoVadis

Vi er certificeret som leverandør med bæredygtig drift gennem «sustainability screening» som udføres af EcoVadis – verdens største og mest pålidelige leverandør af bæredygtighedsvurderinger for virksomheder.