Centralt mærkningsystem i produktionen

Med Lexit Centralt mærkningsystem sammenkobler vi kundens eksisterende drift, produktion og automatisering. Den sande styrke i Centralt mærkningsystem ligger i dets fleksibilitet og skalerbarhed.

Fuld kontrol med produktionen

Uanset om du administrerer et eller flere anlæg, er driftseffektivitet fundamentet for den succes, din virksomhed kan opnå. Kunderne vil have specialtilpassede produkter, som giver kortere justeringstider og lead times, samtidig med at produktionen er under press for at optimere produktionsflowet, producere effektivt til masseproduktionspriser, lave dataanalyser og få den rigtige information udskrevet, så der opnås forsyningskæde sporbarhed i fuld skala.

Centralt mærkningsystem er en brugervenlig, pålidelig platform, designet til vækst, med tydelige tekniske, økonomiske og driftsmæssige fordele – den giver dig fuld kontrol i produktionen.

Fleksibelt og skalerbart

Produktionsanlæg har forskellige systemer, automatisering og udstyr for at håndtere produktion fra forskellige leverandører. Centralt mærkningsystem kan enkelt tilpasses til at imødekomme forskellige typer behov, integreres i det nuværende IT-landskab, og kobles til drift, produktion og automatisering. Der er tydelige fordele ved fleksibel og onlineopkoblet produktion, såsom at kunne omsætte de genererede data til handling, produktsporbarhed og visualiseringer i dashboards.

Med Centralt mærkningsystem som et fleksibelt og skalerbart kommunikationscenter fremtidssikrer du din virksomhed og tager produktionen videre til næste niveau.

  • Software baseret på åbne standarder (MSSQL, .NET, C#, ANGULAR m.fl).
  • Integration med tredieparts leverandører, såsom SCADA, MES, WMS, og ERP.
  • Understøtter GS1 standarder.

Fuld kontrol gennem værdikæden

Alt vores arbejde har fokus på at forberede vores kunder bedst muligt på fremtiden ved at mestre øjeblikket. Vi lover vores kunder fuld kontrol gennem værdikæden, muligheden for at reagere hurtigt, skalerbarheden til at forblive konkurrencedygtig, og fleksibilitet til at møde de skrappeste udfordringer.