Bonprintere

Lexit kan fra Star Micronics, en verdensførende producent af bonprintere, tilbyde stærke løsninger til butikker og lignende virksomheder. Med over 30 års erfaring har Star oparbejdet en stærk position på markedet, og vi har gennem mange år arbejdet tæt sammen med dem for at finde de bedste løsninger til vores kunder. På dette område kan vi tilbyde mange forskellige produkter og løsninger, bladnt andet printere til POS, mPOS og tablets, samt tilbehør. Produkterne er designet med en forankring i det æstetiske, men først og fremmest med fokus på brug og ydelse.

Bonprintere er produkter som klarer jobbet dag ud og dag ind. De kan integreres på en nem måde i din virksomhed. Vores avancerede uskriftsløsninger er designet og produceret internt for at sikre høj kvalitet og pålidelighet, noget som har sikret vellykkede installationer over hele verden. Vi kan tilbyde solide produkter, såsom POS printere, mobile printere og kiosk printere, alle af højeste kvalitet, med stor ydeevne over lang tid.

Star CloudPRNT

Den nye CloudPRNT-teknologi er tilgængelig på samtlige printere, både billetprintere, bonprintere og køkkenprintere. Ved hjælp af denne løsningen vil det være muligt at udskrive fra en sikker browser til printere hvor som helst i verden, uden at behøve at bøvle med komplicerede netværkskonfigurationer. Det er heller ikke nødvendigt med ekstra udstyr for at udskrive via CloudPRNT. Udskrifts bestillingstjenesten kommunikerer direkte med printeren, hvilket giver en gnidningsløs oplevelse.

Kiosk printere

Vores kiosk printere tilbyder holdbarhed, alsidighed, og ikke mindst gode og driftsikre udskriftsfunktioner, hvad der er helt nødvendigt for en vellykket kioskinstallation. Printerne har høj kvalitet og flere muligheder, både når det drejer sig om open frame printere og indkapslede printere til de mere traditionelle kiosker.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter kompakte kiosker, og kan levere stærke løsninger på disse – superkompakte udskriftsløsninger til næste generations kiosker.

Mobile printere

Vi har et pænt udvalg af mobile printere, som alle er kompakte, lette og pålidelige. Disse printere er meget nemme at bruge, også hvad angår skift af papirrulle. Grundet den gode batterikapacitet er denne type printer ideel til løsninger hvor adgangen til strøm er begrænset. Kvaliteten af udskrifterne er høj, hvilket gør dem godt egnet til f.eks. udskrift af kuponer, mærkesedler og billetter direkte fra en tablet eller en mobiltelefon.

mPOS- og tablet POS-printere

Med Star på holdet tilbyder vi også et bredt udvalg af produkter til mobil betaling – tablet POS og mobile POS-løsninger. Disse gør det muligt at udskrive IOS, Android og Windows tabelts ud over udskrift fra web- og cloudbaserede apps.

POS printere

Gennem en af de største serier af POS printere der findes på markedet i dag, får kunderne et bredere udvalg end tidligere, når det handler om at opfylde individuelle krav til kvitteringsudskrift. Star’s termoprinterserie tilbyder hurtige, pålidelige printere til stregkoder, etiketter, billetter og kvitteringer. Derudover findes der også et udvalg af matrixprintere, hvilket er særligt vigtigt i køkkenmiljøer hvor varme gør det vanskeligt at benytte termopapir til kvitteringer.

Star er markedsførende indenfor udskriftsteknologi mod mobiltelefon og tablet, og tilbyder et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder. Vi tilbyder kommunikation via Bluetooth, WiFi, AirPrint, USB, WebPRNT og CloudPRNT, hvad der sikrer enkel opsætning og tilslutning til de nyeste mobile løsninger.

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer