Vi styrker ressourcerne på SOTI MobiControl

Som en følge af stor efterspørgsel fra vores kunder har vi nu øget vores interne ressourcer så vi er endnu bedre rustet til at hjælpe både nuværende og fremtidige kunder. Samtidig har vi også haft fokus på kompetenceopbygning internt for flere af vores teknikere gennem kursus og oplæring i softwaren og dens muligheder.

Med SOTI MobiControl og udstyr leveret af Lexit Group har det aldrig været lettere at drifte og vedligeholde kundens virksomhed. Ved hjælp af SOTI Mobile Device Management (MDM) kan terminaler fjernstyres af vore teknikere, hvis der skulle være noget, kunden har brug for hjælp med, eller bare en opdatering af software. Dette gøres ved hjælp af egne MDM-servere. Ved brug af MDM vil det være muligt at drifte kundens enheder i forhold til ønske og præferencer. Lexit Group fungerer på den måde som administrator, så der ikke kræves nogen forkundskaber eller speciel kompetence for kunden. Herunder er der understøttelse for fjernstyring, installation, vedligehold og support via skyen, hvilket gør at produkterne og softwaren altid er tilgængelig. Eftersom alt styres i skyen vil ingen kunde være for stor eller for lille – her kan løsninger og opsætning skaleres i forhold til antal enheder og brugsområde, så vi altid kan tilbyde en skræddersyet løsning.

SOTI MobiControl har også fokus på sikkerhed. Terminalerne sikres gennem opsætning og adgangskontrol, så man minimerer chancen for at vigtig information kommer på afveje.

SOTI MOBICONTROL: Rogger Yamaki og Fredrik Elmertoft er vores flinke hjælpere hos SOTI. Billedet er fra deres deltagelse på Lexit Group-messen tidligere i år.

Billedtekst til hovedbillede:
INTERNE RESSOURCER: Øystein Stakvik og Martin Østerud er nogle af vores dygtige Skandinaviske teknikere med ekspertise i SOTI Mobile Device Management.

 

Tag kontakt hvis du vil høre mere om denne løsning.

Kontakt:
Lexit Group Denmark / telefon +45 43204700 / kundecenter@lexitgroup.dk