Vi har løsningerne som effektiviserer lager- og transportbranchen

Lexit Group har mange års erfaring med at levere solide produkter som kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere og øge kvaliteten i dine processer. Vi har ekspertise i alt fra robuste håndterminaler, tablets til professionel brug, scannere/stregkodelæsere, truckterminaler, labelprintere og transportetiketter m.m.

Håndterminaler/PDA

Vi har stor erfaring i at levere og servicere håndterminaler. Hvad enten du er på jagt efter en ultrarobust terminal til brug i hårde miljøer eller ønsker dig en let og smidig terminal til brug i butiksmiljø – vi har det meste.

Truckterminaler

En truckterminal er en robust industri-PC med touchskærm, fremstillet specielt til brug på trucks og løftevogne. Med metalchassis og komponenter der kan tåle vibrationer og stød år efter år giver en truckterminal stabil drift over lang tid.

Scannere/stregkodelæsere

Uanset om dit behov er at læse traditionelle 1-dimensionelle koder eller de nyere 2D-koder, kan vi bidrage med vores omfattende erfaring med stregkodelæsere , så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige scanner.

Tablets til professionel brug

Vi leverer tablets til professionel brug. Fælles for alle vore tablets er, at de er fremstillet til at yde og holde til meget mere end en almindelig konsument tablet såsom iPad eller Galaxy tab. Hvadenten du vælger en traditionel truckterminal eller en af vore tablets, kan du selvfølgelig få tilpassede holdere, strømforsyning til truck eller bil og andet tilbehør, som gør din hverdag enklere.

Labelprintere

Vi har et omfattende udvalg af labelprintere fra førende producenter, som alene eller kombineret med vore software løsninger leverer effektiv mærkning. Vi kan levere alt fra små bordprintere, mobile printere, og til robuste industriprintere og RFID-printere.

Transport-etiketter

Vi leverer neutrale transportetiketter i alle formater og typer, for eksempel palleetiketter og dæketiketter. Hurtig og sikker korttidsmærkning af gods under transport får du hos os.

Service og support

Lexit Group har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, udfører service på produkter på eget serviceværksted eller hjælper vore kunder on-site. Hvis din virksomhed har driftskritisk udstyr, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold.

Kvalitetsprodukter fra kendte mærker

Vort fokus er på kvalitetsprodukter fra kendte mærkenavne, såsom Honeywell/Intermec, Zebra, Datalogic, Winmate, Ruggedtech, Opticon, Sato, Xplore og Bluebird. Vi har også kvalitetsprodukter fra ”udfordrerne” på markedet, samt egne mærkevarer.

 

Du kommer med ønskerne – vi har løsningerne!

Kontakt os i dag!

 

Kontaktinformation:

Lexit Group Denmark ApS 
Telefon: (+45) 43 20 47 00
E-mail: kundecenter@lexitgroup.dk