Skandinavisk partneraftale med Mojix

Lexit Group har nu indgået en skandinavisk partneraftale med Mojix, som er en af de førende spillere indenfor RFID systemer og IoT platform løsninger. Mojix er både hardwareproducent og løsningsudvikler, og anvendelserne spænder fra Smart Inventory, Asset Tracking, supply chain optimering, og til sikkerhed og områdeovervågning.

Mojix er ledere og innovatører indenfor sensornetværk, som samler, lagrer, analyserer og sammenkobler data fra flere kilder, såsom RFID, GPS og andre identifikations/positionerings enheder. Mojix IoT-platformen sørger for intelligens/analyse og er meget fleksibel. Løsningerne er meget konfigurerbare og har en elegant brugergrænseflade med avanceret analyse, noget som muliggør end-to-end business intelligence og datasynlighed over flere brancher.

Ud fra Lexit Groups mangeårige erfaring indenfor praktiske anvendelser af RFID-løsninger ser vi store muligheder for at udnytte de løsninger, Mojix leverer. Vi er allerede i gang med at implementere en løsning i vore egne lagre og produktionslokaler i Gøteborg, og glæder os til nye og spændende projekter sammen med vore kunder.