Packaging – ny tværfaglig afdeling på plads

Lexit Group startede 1. februar en ny tværfaglig afdeling op, «Packaging», som et tilskud til de allerede etablerede afdelinger i selskabet. Packaging får et overordnet ansvar for projektarbejde i forhold til afdelingerne Label og Labeling (Etiket og Etikettering). Packaging skal videreudvikle Lexit Groups produkter og viden omkring pakning og produktmærkning, med stort fokus på miljø og bæredygtige løsninger.

Lexit Group ønsker med denne satsning at fremstå som en udvidet leverandør, som tager  større ansvar for helhedsløsningen overfor allerede eksisterende og nye kunder. Packaging skal kunne levere bæredygtige og priseffektive løsninger, når vores kunder ønsker nye typer produktmærkning.

Annett Malmo træder ind som leder af denne afdeling, og vil have ansvaret for at føre projekter i havn, så vel som at uddelegere ansvar og arbejdsopgaver, så Lexit Group finder de mest lønsomme og rigtige løsninger for hver enkelt kunde. Med sig på holdet har hun forretningsudvikler Gunnar Herseth og kundekonsulent Ida Lillemo.

 

Billedetekst til ovenstående.
FORVENTNINGSFULDE: Annett Malmo (t.h.) sammen med Ida Lillemo skal få den nye afdeling til at fungere optimalt fremover.