Ny Coater fra Ravenwood giver os egen linerless produktion

Vi i Lexit Group glæder os meget til at få en Coater Com500F hjem, som vil sørge for vores egen linerless label produktion. Maskinen vil blive installeret i august 2019, og vi er med dette først i Sverige med egen Coater. 

Press release from Ravenwood

Linerless konceptet med Nobac-maskiner og egenproducerede etiketter giver os en unik position på det Skandinaviske marked. Vi kan nu kan tage ansvaret for hele produktmærkningen – alt fra maskinfunktionalitet, installation, produktion af etiketterne, og leveringssikkerhed, til igangsættelse og implementering af konceptet samt fremtidig driftssikkerhed hos kunden.

UNDERSKREVET KONTRAKT: Paul Beamish og Eivind Hatlelid er begge glade efter at aftalen er indgået og kontrakten underskrevet.

Ravenwood Linerless Labeling system

Et unikt system, som indeholder et stadigt voksende udvalg af applikatorer, coatere og coater-teknologi, som er i stand til at mærke selv de mest krævende produkter, og har fleksibilitet til at tilpasse sig et bredt spekter af formater for at imødekomme de strengeste krav til produktet og/eller markedet.

Hvad er en linerless label?

En linerless label er en etiket uden lim på bagsiden. Der påføres limstriber efter tryk, hvad der betyder at bagpapir er unødvendigt. Der påføres silikonestriber på forsiden af etiketten så etiketten løsner sig fra rullen under påføring. Gevinsten er flere etiketter pr. rulle, færre stop, og en mere effektiv produktion/pakning hos slutbruger. Etiket-løsningen er et bæredygtigt mærkningsalternativ (uden bakpapir, nul restaffald).

Eksempler på linerless labels

England, med London i spidsen, var først ude med linerless-konceptet. Vi har været i gang i en periode i Norge også, men nu ser vi virkelig at bølgen slår ind over os i Skandinavien.

 

Billedtekst til artiklens hovedbillede:
UDVIDET SAMARBEJDE: F.v. David Gooding (Commercial Director) og Paul Beamish (Machinery/Linerless Sales and Technical) fra Ravenwood, sammen med Lexit Group troppen, bestående af Annett Malmo (Packaging ansvarlig), Gunnar Herseth (forretningsudvikler), Eivind Hatlelid (økonomichef), Marcus Lolk (teknisk chef) og Michael Paulin (fabrikschef).

Læs mere om Nobac Linerless Label Applicators

Se artiklen publiceret i packnet.se