Motorola MC75A

Motorola MC75A med 3.5G har for længst fortjent sin plads på tronen over verdens kraftigste håndterminaler, eller Enterprise Data Assistants (EDA) som Motorola selv kalder dem.

Ved at tilbyde flere funktioner og mere funktionalitet kombineret med en beviseligt mere robust formfaktor end nogen anden enhed i sin klasse, løser MC75A forretningskritiske mobilitetsbehov.

Tilgængelig i to alternative varianter - 3.5G WWAN / WLAN og kun WLAN. På den måde er det muligt for virksomheder at standardisere på en type enhed og fremdeles få maksimal processorkraft, robust design, brugsfleksibilitet, datafangstmuligheder, tilslutningsmuligheder, sikkerhed og administration - alt i én enhed.

Med ergonomisk design som er let at bære og let at bruge, tilbyder MC75 den kraftigste processorplatform i EDA-klassen i dag, fra operativsystem til hukommelse, inklusive Microsoft Windows Embedded Handheld, en PXA320 processor med 806 MHz giver, samt 256MB Ram/1GB Flash, med et brugertilgængeligt microSD kort der muliggør op til 32 GB ekstra lagerplads

Som et resultat af disse faktorer yder MC75, uanset om applikationen indeholder højopløselig video, dokumenter, billeder, eller om man kører tykke-klient programmer. Med MC75 kan du regne med pålidelig drift indenfor og uden for virksomheden. MC75 lever op til eller overgår MIL – STD 810G kravene til belastning, drop-test samt IEC specifikationer for tumble-test og IP norm (IP54)

Vil du vide mere om Motorola MC75A kan du kontakte os på telefon, eller benytte kontaktskemaet til højre på denne side.