Motorola MC65

Giv dine mobile medarbejdere de værktøjer de har brug for for at få jobbet gjort rigtigt og til rette tid, med MC65 fra Motorola.
Dine medarbejdere kan redefinere produktivitet med MC65 i hånden - en af de hårdføreste og mest fleksible PDAer på markedet. Desktop-lignende programydelse og Motorolas mest robuste scanner-, kamera- og GPS-teknologi plus en brugertilpasset brugergrænseflade der gør datafangst og informationsadgang enklere end nogensinde.

Med muligheden for at koble op til næsten ethvert system hvorsomhelst i verden, kan MC65 tjene virksomheden hvert minut af sit liv. Med en MC65 i hånden kan dine mobile medarbejdere holde alle de værktøjer de har brug for til at få jobbet gjort rigtigt – lige nu.

En kraftig platform der kan håndtere forretningskritiske applikationer med mulighed for at koble sig op mod næsten alle mobile netværk, GSM og CDMA med bredbåndshastigheder. Indbygget GPS muliggør korttjenester eller lader din applikation bruge GPS-koordinater.

MC65 er en robust og smidig blanding af computer, mobiltelefon, scanner og GPS, som er let at installere og brugervenlig.

Vil du vide mere om Motorola MC65 kan du se kontakte os på telefonen, eller bruge kontaktskemaet til højre på denne side.