LexTalk forenkler vareoptællingen

Multiplatformløsningen LexTalk fra Lexit Group gør det let at lave vareoptællinger hos detailhandel, grossister og butikker. Systemet er Cloud baseret og kan hurtigt installeres på Smartphone eller Tablet som en app.

– Med en Bluetooth skanner tilsluttet en smartphone kan vareoptælling gøres hurtigt, nemt og effektivt, siger Software salgschef Mikael Thorsgaard fra Lexit Group. Ud over vareoptælling er der i LexTalk moduler for salgsordre, kundeordre, butiksordre, datafangst og bestilling.

Det Cloud baserede system, LexTalk, forenkler og effektiviserer også  ordreregistrering og bestilling.
– Detailbranchen, mindre grossister og butikker får et system der er optimeret til den daglige drift, siger Thorsgaard. Han kan fortælle, at LexTalk leveres med både online og offline funktionalitet.
– Systemet kan let kobles op mod server softwaren FactoryTalk for download af grunddata og tilbagerapportering til firmaets forretningssystem.

LEXIT GROUP: Salgsschef Software Mikael Thorsgaard.

Tilbagemeldinger fra de brugere, som allerede har testet LexTalk, siger, at løsningen har en enkel og brugervenlig brugergrænseflade. Skærmbillederne er identisk opbygget, og det er enkelt at navigere sig igennem de aktiverede moduler.
– Dette er særligt vigtigt, når man laver vareoptælling med varesøgning og registrering, siger Thorsgaard, som også fortæller, at softwaren let kan tilpasses brugernes behov.

– Bruger man LexTalk med Bluetooth skanner på smartphone eller Tablet, får man en prisgunstig løsning til hurtig og effektiv vareoptælling, siger Thorsgaard. Han tilføjer, at Lexit Group også kan levere robuste stregkodelæsere samt smartphones og Tablets med indbygget stregkodelæser og udvidet funktionalitet. LexTalk kan i øjeblikket køre på Android og iOS-enheder, og meget snart også på Windows.

For mere information, kontakt:

Lexit Group Denmark
Telefon: +45 43 20 47 00
e-mail: kundecenter@lexitgroup.dk

 

TEKST/FOTO: Trond Schieldrop