Lexit Group først i Skandinavien med digital flexo trykpresse

Lexit Group afslutter i april udbygningen af etiketfabrikken i Göteborg. Med en forøgelse på 3500 m2 fordobler vi nu størrelsen af produktionshallen. I forbindelse med dette har vi, som det første trykkeri i Skandinavien, investeret i en ny, digitaliseret flexo trykpresse – Bobst – som sættes i drift i oktober måned.

– Udvidelsen af fabrikken i Göteborg var nødvendig for at dække kundernes etiketbehov på det skandinaviske marked, siger salgschef Jostein Sæter. Han tilføjer, at den nye trykpresse, Bobst, er en digitalisering af flexo-produktionen. Bobst leveres med dobbelt kliché- og stansesæt, som muliggør automatisk skift af etiketvarianter. Dette vil effektivisere produktionen og reducere nedetiden.

Udviklingen af trykpressen er sket i nært samarbejde med førende selskaber i emballagebranchen, såsom Americk Packaging, Apex International, AVT, Bobst, Dupont, Esko, Flint Group, X-Rite og UPM.

Lexit Group er en fleksibel leverandør til skandinaviske kunder, vi kan bidrage med omkostningseffektiv produktion både ved små og store etiket oplag.

Se en lille smagsprøve i YouTube-videoen nedenfor (klik på billedet).

 

For mere information kontakt:

Lexit Group Danmark kundecenter
Tlf: 43 20 47 00
Mail: kundecenter@lexitgroup.dk

 

Se artikkel i PackMarknaden/Packnet.se / Packnews.no / Packnews.se / Pack Sweden