EF400 – en robust håndterminal fra Bluebird

Bluebird Inc har netop lanceret endnu en ny håndterminal - Pidion EF400. Denne dækker alle mulige behov og er et sikkert valg til f.eks. detailhandel.

EF400 er lillebror til den prisvindende håndterminal EF500. Håndterminalen er meget hurtig, har omfattende funktionalitet, og tåler barske arbejdsforhold. EF400 vejer kun 200 gram med standard batteripakke på 3000mAh, og har en kraftig, strømbesparende processor.

EF400 kan leveres med et af flere forskellige operativsystemer, disse inkluderer Windows Embedded 8.1, Handheld Windows 10 IOT Mobile Enterprise og Android 5.1 (Lollipop). Håndterminalen har indbygget stregkodelæser med lynhurtig aflæsning. Den har også et 13.0 megapixel kamera med autofokus. Den kan desuden udstyres med pistolgreb (når der skal læses mange stregkoder), og fås med eller uden UHF RFID læser.

EF400 har 4” touch skærm med Corning® Gorilla® Glass 3. Touchskærmen kan betjenes med både fingre, industrihandsker og pen, også selvom skærmen er våd. Skærmen kan læses i sollys og modstår barske vejrforhold uden problemer. Takket være deres TankSmith™ teknologi garanterer Bluebird for top ydelse under ekstreme forhold. EF400 har suveræn mobildækning og understøtter nyeste netværksteknologier LTE, WLAN 802.11 a/b/g/n, og BT 4.0 LE.

Lexit Group er Bluebirds partner i Norden og har mange års erfaring og god kompetence på mange af deres produkter. Lexit Group har eget autoriseret værksted i Kløfta, Norge, som udfører reparationer af Pidion-terminaler for det skandinaviske marked.

Bluebird er en af fem globale strategiske Microsoft partnere, og var tidligt ude med lancering af nye Windows-terminaler.

 

For mere information, kontakt:

Lexit Group Denmark ApS
telefon: 43 20 47 00
e-mail: kundecenter@lexitgroup.dk