Nyheder

Lexit Group har nu indgået en skandinavisk partneraftale med Mojix, som er en af de førende spillere indenfor RFID systemer og IoT platform løsninger. Mojix er både hardwareproducent og løsningsudvikler, og anvendelserne spænder fra Smart Inventory, Asset Tracking, supply chain optimering, og til sikkerhed og områdeovervågning.

Vore hardwareløsninger bruges som et vigtigt led i automatisering og effektivisering af transport- og lageroperationer hos vore kunder. Et af firmaerne, hvor samarbejdet har givet gode resultater, er ColliCare Logistics AS.

HI teknologi- og industrimesse 2017 i Herning/Danmark er Skandinaviens førende messe med seks fokuserede messer i én: automation, værktøj, svejsning og produktionsudstyr, innovation, energi, underleverandører og logistik.

Lexit Group har mange års erfaring med at levere solide produkter som kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere og øge kvaliteten i dine processer. Vi har ekspertise i alt fra robuste håndterminaler, tablets til professionel brug, scannere/stregkodelæsere, truckterminaler, labelprintere og transportetiketter m.m.

Lexit Group afslutter i april udbygningen af etiketfabrikken i Göteborg. Med en forøgelse på 3500 m2 fordobler vi nu størrelsen af produktionshallen. I forbindelse med dette har vi, som det første trykkeri i Skandinavien, investeret i en ny, digitaliseret flexo trykpresse – Bobst – som sættes i drift i juni måned.

 

Sider