Nyheder

Den første oktober begyndte Thomas Nielsen hos Lexit Group Denmark. Thomas er 44 år og kommer fra Scanvaegt Systems A/S, hvor han de sidste mange år har arbejdet som produktchef og sælger med fokus på Honeywell/Intermec produkter.

I kraft af solid erfaring og indgående kendskab til datafangst og produktion bidrager Thomas til Lexit Groups kompetencer og fortsatte udvikling. Med en ny base i det nordjyske får vi nu større geografisk dækning og nærhed til vores kunder.

Vi byder Thomas velkommen!

Lexit Group har nu indgået en skandinavisk partneraftale med Mojix, som er en af de førende spillere indenfor RFID systemer og IoT platform løsninger. Mojix er både hardwareproducent og løsningsudvikler, og anvendelserne spænder fra Smart Inventory, Asset Tracking, supply chain optimering, og til sikkerhed og områdeovervågning.

Vore hardwareløsninger bruges som et vigtigt led i automatisering og effektivisering af transport- og lageroperationer hos vore kunder. Et af firmaerne, hvor samarbejdet har givet gode resultater, er ColliCare Logistics AS.

HI teknologi- og industrimesse 2017 i Herning/Danmark er Skandinaviens førende messe med seks fokuserede messer i én: automation, værktøj, svejsning og produktionsudstyr, innovation, energi, underleverandører og logistik.

Lexit Group har mange års erfaring med at levere solide produkter som kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere og øge kvaliteten i dine processer. Vi har ekspertise i alt fra robuste håndterminaler, tablets til professionel brug, scannere/stregkodelæsere, truckterminaler, labelprintere og transportetiketter m.m.

Sider